Thursday, 23 April 2015

PENGEDAR SHAKLEE TAMAN TAS KUANTAN PAHANG

Sebelum ini ibu ada beritahu yang ibu menjalankan perniagaan online iaitu dengan menjual produk jenama SHAKLEE.. Anda boleh membacanya di sini Siapa Ibu?..


Untuk pengetahuan kalian, ibu adalah pengedar Shaklee yang sah dan ibu Pengedar Shaklee di kawasan Taman Tas Kuantan Pahang.. Bagi pelanggan-pelanggan ibu yang berada disekitar Taman Tas, Gambang, Inderapura dan sekitar bandar Kuantan, ibu menyediakan perkhidmatan COD (Cash on Delivery)..

Ibu tahu, orang-orang Kuantan lebih menyukai perkhidmatan COD berbanding pengeposan.. Disebabkan itulah ibu sentiasa bersedia untuk menghantar barangan yang di order terus ke rumah kalian ataupun boleh berjumpa dimana-mana yang senang untuk kita berjumpa..

TEMPAT KEBIASAAN JUMPA CUSTOMER


Kebiasaannya, ibu akan berjanji untuk berjumpa dengan customer di Shell Taman Tas.. Namun, ibu juga bersedia untuk berjumpa dimana-mana mengikut permintaan customer ibu..Kadang-kadang, suami ibu (Fadil) akan take over untuk menghantar barangan customer ibu sekiranya ibu tidak sempat untuk menghantar sendiri..


KONSULTASI PERCUMA


Selain daripada perkhidmatan COD, ibu juga menyediakan konsultasi (follow up) percuma khas untuk customer ibu yang ibu sayangi..

Konsultasi ini ibu akan berikan setelah customer ibu membuat sebarang pembelian daripada ibu..

Sekiranya terdapat pelanggan diluar kawasan yang ibu beritahu diatas, jangan risau, ibu mempunyai downlide dan sideline yang boleh membantu untuk COD barang kalian..

Sekiranya berminat untuk membuat order, jangan segan silu untuk menghubungi ibu ye..

Whatsapp ibu - 0179563621