Siapa Ibu?

Assalamualaikum..


Sebenarnya dah lama ibu nak buat blog ni.. Walaupun sebelum ini dah ade blog, tapi blog ini lebih kepada penceritaan tentang anak-anak ibu dan tips-tips berkaitan kanak-kanak.. Sebelum dapat nama blog ibulawa.blogspot ini, ibu dah ade pilihan nama lain, tetapi apakan daya, nama tu dah diguna pakai..Nama ibulawa ini hasil daripada anak-anak ibu juga.. Ibu selalu tanya anak-anak, ibu lawa tak.. Sudah tentulah jawapan yang ikhlas dari anak-anak mengatakan ibunya lawa (walau tak lawa, tak secantik mana.. hehehe)


SIAPA IBU?

Ibu memperkenalkan diri ibu ya.. Nama ibu Norhidayah Kasim dan kawan-kawan lebih mesra panggil ibu dengan nama Ieda.. Ibu isteri kepada seorang suami bernama Mohamad Fadil dan ibu kepada dua orang hero yang berumur 7tahun dan 2tahun..Dua orang hero ibu ini bernama Mohamad Farish Haikal dan Mohamad Farish Haezhal.. Diorang lah permata hati ibu.. Berkawan, bergaduh, bermain bersama..

Ibu seorang surirumah yang berkerja dirumah atau bahasa yang popular sekarang ini WAHM (Work at Home Mom) dengan menjalankan perniagaan secara online iaitu menjual produk SHAKLEE..

PERMULAAN BERKECIMPUNG DENGAN SHAKLEE

Perniagaan SHAKLEE ini ibu mula berkecimpung semenjak 2013 lagi dan mula berblog pada awal tahun 2014.. Ibu sangat menyukai dengan apa yang ibu buat sekarang kerana sambil-sambil menjaga anak, ibu boleh menjual secara online dan dapat membantu suami menambah pendapatan keluarga..

Selain itu, ibu juga menyukai perniagaan SHAKLEE ini kerana dapat bertemu dengan ramai kawan dari serata negeri.. Kawan-kawan dari group Shaklee dan juga kawan-kawan dari customer ibu..Ibu juga adalah pengasas kepada Majestically Ladies Group iaitu group secret untuk ibu bimbing mereka yang mempunyai impian yang sama seperti ibu.. Di group ini ibu berkongsi tips bagaimana mahu menjana side income, berblog dengan betul, bagaimana mahu mengayat pelanggan dan lain-lain..

Kepada sesiapa yang mahu join group ibu, dan ingin menjana pendapatan hanya dari rumah serta mencapai impian anda selamaa ini.. Mari sertai keluarga kami dan Insyaallah anda tidak akan menyesal..

Sertai kami dengan mengisi borang dibawah ini..
atau
whatsapp ibu 017-9563621